Vi skapar digitala upplevelser som ger resultat

Prova the Authority way – vi vågar lova att du inte bli besviken. Vi brinner för att skapa vinnande digitala lösningar, som gör både dig och dina kunder nöjda. The Authority way står för engagemang, nytänkande, framåtanda och spetskompetens – och ger mätbara resultat. 

Helhetslösning

Det digitala landskapet förändras snabbt och vi är här för att hjälpa dig att hitta rätt väg framåt. Vi är en helhetsleverantör av digitala lösningar och vårt uppdrag är att utforma en lösning som möter just dina behov, oavsett om det handlar om digital strategi, en e-handelsplattform, en webbplats eller något helt annat. 

 

Vi älskar teknik och innehåll
Våra medarbetare är vår styrka – och på Authority gillar vi att nörda ner oss i den grymmaste koden, de hetaste nyheterna och det bästa innehållet. Vi vet att den vinnande kombinationen är att kunna förena teknik och innehåll till en upplevelse som tar både dig och dina användare med storm. 

Nytänkande
Nytänkande kan vara att testa den allra senaste tekniska landvinningen, men det kan lika gärna vara att testa en lösning som är ny för just er verksamhet. Vi gillar att ställa frågan ”Om ni startade er verksamhet idag, hur skulle ni göra då och vad skulle ni göra annorlunda?” 

Hisspresentation
I ljusa och luftiga lokaler mitt i Stockholm huserar Authority – vi är 19 anställda, men växer hela tiden. Bland våra kunder finns både start-ups, B2B och B2C, offentlig verksamhet och organisationer. Gemensamt för alla är de vill ta ett digitalt kliv framåt. 

 


 

Så här jobbar vi

Vi tror på nyfikenhet och delaktighet som drivkraft. Hos oss jobbar vi inte i silos eller i hierarkiska led, utan alla är med och bidrar – först då uppstår möjligheten att tänka utanför boxen. Vi jobbar agilt i snabbrörliga team – hela vägen från behovsanalys genom projektet och vidare i förvaltningsfasen, där optimeringen fortsätter. 

Mångsidig kompetens
Många av våra medarbetare är seniora med lång och bred erfarenhet, vilket ger oss en mångsidig kompetens samtidigt som vi behåller den mindre byråns fördelar. Det viktigaste för oss är att ha en nära och långsiktig relation med våra kunder, hos oss är du aldrig bara en rad i ett excelark. 

Mätbara resultat
Alla som inleder ett digitalt projekt vill uppnå något – och vi tycker att resultatet ska gå att mäta. Ett lyckat projekt innehåller därför både affärsmål, strategi och analys. Genom att fatta datadrivna beslut säkerställer vi att alla förändringar verkligen utgår från användarnas behov och bidrar till affärsnyttan. 

Fokus på användaren 
Utan användare, inget resultat. Det kvittar vilka affärsmål man vill uppnå om man glömmer bort det viktigaste – användarens behov och beteende. All konvertering, i form av försäljning, klick, registreringar eller inloggningar, leder tillbaka till om man förstår sin målgrupp. Därför är user experience och customer experience alltid en del av kärnan hos oss. 

 

 


 

Vår idé 

The Authority way står för engagemang, nytänkande, framåtanda och spetskompetens. Det kräver glada och motiverade medarbetare, som trivs och mår bra – och som i sin tur ser till att våra kunder trivs och gärna stannar hos oss.

Framåtanda
Med framåtanda bygger vi långsiktiga kundrelationer. Det bästa beröm vi kan få är när våra kunder blir stammisar och rekommenderar oss till andra. Framåtanda för oss är också att våga prova, våga ha kul under tiden och inspirera varandra.

Bygga talang
Vi är glada över att våra medarbetare väljer att stanna hos oss och att nya kollegor hittar hit. Varje person har en årlig summa att använda för kompetensutveckling – men lika viktigt är den gemensamma resan varje vår, fredagsölen och sommarmiddagen precis som friskvård, jogginggruppen och pingisbordet. Kreativitet föds ur glädje och trivsel. 

Always on
Våra kunder befinner sig i olika faser, från förstudie till sprintplanering och lansering och vidare till förvaltning. Men förvaltning får aldrig vara en stillastående fas – tvärtom är nu man utvärderar, ser vad som kan förbättras ytterligare och optimerar. 

 


 

Kontakta oss  

Vill du prata om ett projekt, bolla en idé eller kanske söka jobb? Kom förbi vårt kontor på Rådmansgatan 49 så bjuder vi på kaffe och en pratstund. Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 08 400 122 50 eller via e-post info@authority.se