Våra tjänster

Vi hjälper dig att se helheten i din digitala affär, oavsett om det gäller e-handel, en ny hemsida eller digital strategi.

Prova the Authority way – vi vågar lova att du inte bli besviken. Vi brinner för att skapa vinnande digitala lösningar, som gör både dig och dina kunder nöjda. The Authority way står för engagemang, nytänkande, framåtanda och spetskompetens – och ger mätbara resultat. 

1. Digital strategi - nyckeln till affärsdrivande digitala lösningar
Vi utgår alltid från en insiktsanalys för att säkerställa att projektet ger mesta möjliga effekt för er. Omfattningen anpassar vi efter era behov. 
Läs mer om digital strategi - SEO - analys - förstudie

 2. Digital produktion - er väg framåt
Med hjälp av den digitala strategin vet vi nu hur ni ska gå vidare - det kan till exempel handla om att bygga en e-handel, utveckla en ny hemsida eller skapa mobila lösningar. Vi kan hjälpa er hela vägen från idé till genomförande. Läs mer om våra tjänster webbproduktion, e-handel, intranät och mobila lösningar

3. Förvaltning och support
När projektet är genomfört börjar nästa fas - förvaltning och utveckling. Vi tillhandahåller förvaltningstjänster för att hela tiden utveckla och underhålla din webbplats. Självklart finns vår support för dig när det behövs. 
Läs mer om förvaltning och support.

Vill du veta mer?

Ring Jonas så berättar han allt du behöver veta.

08-400 122 55