Förvaltning och support

Hos Authority ser vi ert projekt som ett kretslopp, där kontinuerlig optimering och uppföljning ser till att ert projekt fortsätter att skapa mesta möjliga nytta – även över tid. Vi hjälper er att förstå era användares behov och beteenden och säkerställer att insatsen ni gjort är up-to-date med den snabba digitala utvecklingen.

Ni kan känna er trygga med att vi finns med er under hela resans gång, oavsett var i ett projekt ni befinner er. Authoritys förvaltningsavtal förser er inte bara med support och underhåll, utan även med proaktiv rådgivning, strategi och en rad tjänster för analys och optimering.

Något vi är extra stolta över är att kunna erbjuda en dedikerad support – där samma personer som varit delaktiga i projektet även är de som tar hand om era supportärenden. 

Vi erbjuder förvaltning i flera olika paket – BAS, NORMAL och EXPERT - så att ni kan välja den omfattning som bäst passar er organisation och ert behov. Utöver paketeringen kan ni även välja fritt bland en rad tilläggstjänster.

Naturligtvis erbjuder vi även att ta över förvaltning och support av er webbplats även om det inte är vi som byggt den från början.

Kontakta oss så berättar vi mer om vad de olika nivåerna innefattar och vilken nivå vi tror skulle passa bäst utifrån era behov. 

Vill du prata förvaltning?

Ring Mikael, han kan allt om förvaltning.

08-400 122 63