E-handel & Utveckling

Vi bygger och utvecklar responsiva sajter, e-handel, intranät och olika digitala lösningar - helt utifrån dina affärsmål och dina målgruppers behov.

Authority är en digitalbyrå som förenar teknik, kreativitet och strategi - för att kunna ge dig de vassaste lösningarna utifrån dina utmaningar. Oavsett om det handlar om förbättrade användarupplevelser, stärka försäljningen, bygga nytt eller bygga om. Vi arbetar med både företag, organisationer och offentlig verksamhet.

Vi vet att din tid är dyrbar och därför jobbar vi enligt agila metoder, som gör projektet både effektivt och transparant. Vi sätter oss in i ert nuläge, era utmaningar och behov och tillsammans kommer vi fram till hur vi bäst uppnår era mål. 

Det här gör vi

E-handel: Vi bygger framgångsrika e-handelslösningar åt våra kunder, både B2C och B2B. Vi arbetar med två av Nordens ledande e-handelsplattformar: Episerver Commerce och Litium.  Självklart erbjuder vi en kostnadsfri första genomgång. Läs mer om vår e-handelstjänst

Digitala lösningar: Vi har producerat och levererat hemsidor, intranät och mobila lösningar åt många kunder. Vi hjälper er att välja rätt plattform utifrån era behov och kan bistå er hela vägen från strategi, koncept, utveckling och konverteringsoptimering. Läs mer om vår webbproduktion och intranät.

Strategi och analys: Enkelt uttryckt handlar digital strategi om att förstå dina användares behov och beteenden och matcha dem med dina affärsmål. Vi hjälper dig med mätning, analys och strategier som verkligen används. Läs mer om vår tjänst digital strategi

 

 

Vill du veta mer?

Ring Jonas så berättar han allt du behöver veta.

08-400 122 55