Utveckling

Vi har producerat och levererat hemsidor, intranät och mobila lösningar åt många kunder och vi vet att din tid är dyrbar. Därför jobbar vi enligt agila metoder, som gör projektet både effektivt och transparent. Vi sätter oss in i ert nuläge, era utmaningar och behov och tillsammans kommer vi fram till hur vi bäst uppnår era mål. 

Vårt utvecklarteam består både av systemutvecklare med mångårig erfarenhet och nya, yngre förmågor. Tillsammans har vi kompetens med både bredd och spets. Vi arbetar med flera olika plattformar och system och är specialister på bland annat Litium, epiServer och Umbraco.

Ni kan känna er trygga med att vi finns med er under hela resans gång, oavsett var i ett projekt ni befinner er. Vi erbjuder er förvaltning och Authoritys förvaltningsavtal förser er inte bara med support och underhåll, utan även med proaktiv rådgivning, strategi och en rad tjänster för analys och optimering. Vi erbjuder en dedikerad support – där samma personer som varit delaktiga i projektet även är de som tar hand om era supportärenden. 

Vi är en digitalbyrå som förenar teknik, kreativitet och strategi - för att kunna ge dig de vassaste lösningarna utifrån dina utmaningar. Oavsett om det handlar om förbättrade användarupplevelser, stärka försäljningen, bygga nytt eller bygga om. Vi arbetar med både företag, organisationer och offentlig verksamhet.

Kontakta oss