En pappa bär sitt sovande barn på ena armen samtidigt som han tittar på mobilen med andra handen

Tänk tillgänglighet för en ökad affär

Vi på Authority förstår vikten av tillgänglighet och inkludering i dagens digitala landskap. Genom att tillhandahålla digitala lösningar och gränssnitt som är tillgängliga för alla, kan ditt företag nå en bredare publik och öka affärsmöjligheterna. Utöver att hjälpa användare med olika behov, ger tillgänglighet också fördelar som förbättrad sökmotoroptimering och ökad konvertering.

Inför 2025 kommer lagkraven för digital tillgänglighet att skärpas, och det är viktigt att vara i linje med dessa krav för att undvika rättsliga konsekvenser och samtidigt erbjuda en inkluderande upplevelse för användarna.

Kontakta oss redan idag så att vi kan hjälpa er att göra er webbplats mer tillgänglig och skapa en bättre affär för ert företag.

Erbjudande

Ökad tillgänglighet ger bättre affärer!

Vi erbjuder en analys av er webbplats för att identifiera områden där tillgängligheten kan förbättras. Genom att undersöka och utvärdera er webbplats ur tillgänglighetsperspektivet kan vi ge er värdefulla insikter och rekommendationer för att förbättra användarupplevelsen för alla.

Enkel analys - helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret nedan så analyserar vi din webbplats och skickar en rapport till din e-postadress, det tar bara några sekunder att få veta hur tillgänglig din webbplats är.

Har du frågor om digital tillgänglighet?

Dator och mobil med olika tillgänglighetssymboler framför

Då tycker vi att du ska höra av dig till vårt tillgänglighetsteam. Vi har lång erfarenhet inom allt som rör digital tillgänglighet. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan!

Webbens kraft ligger i dess universalitet. Tillgång för alla oavsett funktionshinder, det är en viktig aspekt.
Tim Berners-Lee, webbens uppfinnare