Digital strateg

Vill du vidareutveckla våra kunders affär genom digitala lösningar?

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder som Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Munskänkarna, SF Studios m.fl. 
Nu utökar vi vårt team med en digital strateg som vill jobba på Stockholms hetaste digitalbyrå - join us!

Som digital strateg på Authority ansvarar du för att vidareutveckla våra kunders affär genom digitala lösningar. Du håller dig ständigt uppdaterad på aktuella trender och har en tydlig idé om vilken påverkan de kommer ha på företag och konsumenter imorgon. Din förståelse för vilka möjligheter tekniken ger är mycket god liksom din förmåga att omsätta trender och skeenden till agerbara insikter och strategier hos våra kunder. Du sätter KPI:er tillsammans med kund samt driver och planerar uppföljningsmöten för dessa. Du har en genomslagskraft hos högre chefer och ledning och kan på så sätt hjälpa våra kunder med införandet av strategier på olika nivåer i organisationen. 

Vi tror att du arbetat med digital strategi och analys i en agil miljö under flera år, där du arbetat i projekt relaterade till digital transformation och rådgivande arbete mot företagsledning. 

Hur går processen till?
Skicka ett mail till karin.strandh@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 08-400 122 75. Hoppas vi hörs!