Interaktionsdesigner

Vill du vara med och utforma morgondagens digitala användarupplevelser?

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder som Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Munskänkarna, SF Studios m.fl.
Nu utökar vi vårt team med en interaktionsdesigner som vill jobba på Stockholms hetaste digitalbyrå - join us!

Som interaktionsdesigner kommer du designa digitala lösningar åt våra kunder - med fokus på både affärsnytta och användarperspektiv. Du är delaktig genom hela projektet från användarstudier/-tester, workshops, driva konceptutveckling, analysera resultat, föreslå lösningar till färdig produkt. Du använder verktyg som Sketch, Omnigraffle, Balsamiq Mockups, Axure eller liknande för att ta fram prototyper och wireframes. En av dina styrkor är kommunikation vilken du har användning för i såväl kontakt med kunder och ”stakeholders” som internt i teamet.

Vi tror att du har utvecklat och designat digitala lösningar i en agil miljö tidigare, gärna ett par år. Du har kunskap om WCAG och andra riktlinjer för interaktionsdesign. Har du också jobbat med e-handelslösningar så tycker vi att det är ett plus.

Hur går processen till?
Skicka ett mail till karin.strandh@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 08-400 122 75. Hoppas vi hörs!