Erfarna systemutvecklare

Vi söker erfarna Systemutvecklare som vill bli en del av ett team på en spännande resa!

Om tjänsten

Som Systemutvecklare på Authority har du ett stort eget ansvar, är självgående, initiativrik och har ett stort intresse för ny teknik. Du föreslår och testar innovativa lösningar på komplexa problem. Eftersom avancerad systemutveckling är en av våra kärnkompetenser har vi stor möjlighet att löpande ta initiativ till förbättringar och smartare lösningar och vi vill att du ska vara en del i att få detta att hända. Just nu arbetar vi med spännande projekt så som e-handelslösningar, molnbaserade tekniker, integrationer av system, webbplattformar osv, och vi utvärderar ständigt nya samarbetspartners och tekniker. Det vi söker efter är en erfaren Systemutvecklare som:

  • Har flera års erfarenhet av systemutveckling i .NET och C#
  • Har erfarenhet av CMS så som Optimizely/Episerver, Umbraco, Contentful, Litium
  • Har erfarenhet av DevOps and Continuous Delivery
  • Är driven och självgående och van att ta ansvar för den tekniska lösningen
  • Trivs med att arbeta i agila team bestående av både utvecklare och kreatörer
  • Vill bidra genom att hjälpa dina kollegor
  • Vill fortsätta lära dig och använda nya spännande tekniker
  • Erfarenhet av att ha arbetat som konsult är ett plus

Hos oss får du påverka din egen arbetssituation, vad du ska arbeta med och får chans att arbeta med ett fantastiskt team av branschens bästa och snällaste kollegor. Vi på Authority tycker om att arbeta tillsammans, umgås med varandra, lära av varandra och uppmuntra varandra. Vi har ett centralt kontor, gemensamma frukostar, AW:s, temaluncher, utbildningar, friskvårdsbidrag, kollektivavtal mm. Din arbetsplats och dina arbetstider är flexibla. Authority är ett företag där man trivs, och arbetar med roliga och utmanande projekt. Sök och kom med på vår spännande resa!

Om Authority

Authority är en digital fullservicebyrå som är specialister på att skapa affärsnytta. Tillsammans med våra kunder förbättrar vi deras affär, utvecklar deras erbjudanden och skapar lönsam digital kommunikation. Vår vision är att med stolthet leverera vinnande digitala lösningar som gör våra kunder framgångsrika!

Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi jobbar i små, funktionella team som löser problem ihop där vi lär av varandra, hjälper varandra och utvecklas tillsammans. Vi har långa relationer med våra kunder och vi jobbar tätt tillsammans med dem. Tillsammans förenar vi vår breda kompetens med ett gemensamt intresse och engagemang för progressiva lösningar. Det vi vill uppnå är hållbara digitala lösningar som konverterar och engagerar. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan skickas till Märta Gottvall
marta.gottvall@authority.se
076-628 51 27