Nyfiken systemtestare!

Systemtestare

På Authority besitter vi en rad olika kompetenser; från digital strategi, konceptutveckling och design till systemutveckling och frontendutveckling i toppklass. För oss är det viktigt att man trivs och utvecklas därför genomför vi gemensamma aktiviteter, åker på en årlig resa för att utbyta kunskap och erbjuder dig en årlig summa för kompetensutveckling. Vi sitter på Rådmansgatan i centrala Stockholm med solbadande innergård, pingisbord, ölkyl, närhet till en mängd schyssta lunchställen och givetvis – riktigt gott kaffe! Vi arbetar med flera spännande kunder som Röda Korset, Barncancerfonden, designonline.se, Boob Design, Munskänkarna, SF Studios m.fl. Nu utökar vi vårt team med en Systemtestare som vill jobba på Stockholms skönaste digitalbyrå - join us!‪

Du har flera års erfarenhet som testare och gillar de tekniska utmaningarna, gräver lite djupare, har god förståelse för utveckling/programmering och kan läsa kod, skriva skript, testa integrationer etc. Som person är du analytisk, noggrann och du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper systemutvecklarna med att säkerställa god kvalitet i den tekniska leveransen. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt driv att utvecklas tillsammans med Authority. Har du en akademisk utbildning eller liknande är det inte fel men inget krav. Du kommer i stor utsträckning kunna styra vilka verktyg och metoder som ska tillämpas samt ha möjlighet att implementera nya rutiner och processer.

 
Vi erbjuder:

Årligt utbildningsbidrag
Tjänstepension
Vårdförsäkring
Sjukförsäkring
Centralt kontor (10 meter från T-bana)
Friskvårdsbidrag
Flexibel arbetstid
Tipsbonus
Varma kollegor

Hur går processen till?
Skicka ett mail till ananda.granfelt@authority.se där du kortfattat berättar varför du är rätt för den här rollen, länka gärna till din LinkedIn om du har en sådan. Vi träffar folk löpande. Funderar du på något? Maila eller slå en signal till 0707-600906. Hoppas vi hörs!

Kontakta oss