Våra tjänster

Kärnan i det vi gör

Den digitala utvecklingen skapar nya affärsmöjligheter, vår vision är att hjälpa företag och organisationer att utvecklas och förändras med den.

Vi på Authority erbjuder våra kunder digitala lösningar inom e-handelsplattformar och digital kommunikation. Våra tjänster innehåller Digital strategi, Design och UX, Utveckling och förvaltning, Analys, SEO och optimering, Kvalitet och testning samt kommunikation.

 • Digital strategi

  Tuffare kundkrav, hårdare konkurrens och ny teknik kan upplevas som stora utmaningar. Men det är utmaningar som vi hjälper dig att möta inom området digital strategi. Med rätt beslut blir det också lättare att uppnå ditt företags affärsmål.

  Läs mer om digital strategi

 • Utveckling & förvaltning

  Vi är teknikälskare. En av våra främsta uppgifter är att visa hur du kan använda dig av teknik på nya sätt för att nå dina mål. Rätt vägval i teknikfrågorna innebär en enorm potential. En möjlighet att ta avstamp i strategi och användarinsikter för att ta fram den rätta lösningen för ditt företag.

  Läs mer om utveckling och förvaltning

 • Digital kommunikation

  Vi har lång erfarenhet av att utveckla vinnande reklam- och kommunikationskoncept som gör skillnad för både sälj och marknadsföring. För oss på Authority handlar digital kommunikation om att hjälpa våra kunder med mer än att bara nå ut med en kampanj i sociala kanaler.

  Läs mer om digital kommunikation

 • Design & UX

  Design handlar om mer än yta. Bra design bidrar till ökad förståelse, när rätt budskap når rätt mottagare. En bra användarupplevelse (det vi kallar UX) är både intuitiv och bidrar till användarnytta. Det stärker ditt varumärke och påverkar dina användare och kunders tillit, trovärdighet och lojalitet.

  Läs mer om design och ux

 • Analys, seo & optimering

  Nya affärsmöjligheter och fler nöjda kunder. Det är resultatet av datadrivna beslut. På Authority hjälper vi dig med allt som krävs för att du ska lyckas. Från att samla in rätt sorts data och sätta smarta mål, till att arbeta strategiskt med analys och optimering.

  Läs mer om Analys, seo och optimering

 • Tillgänglighet

  EU:s Webbtillgänglighetsdirektiv, med syfte att öka webbplatsers och appars tillgänglighet, trädde i kraft för offentlig sektor den 23 september 2018. Inför 2025 skärps lagkraven ytterligare för att även omfatta produkter och tjänster. På Authority har vi arbetat länge med användarcentrerade lösningar och tillgänglighet och har hjälpt större företag och organisationer som tidigt måste följa de direktiv och lagkrav som finns.

  Läs mer om Tillgänglighet

Nyfiken på oss?

Tveka inte att höra av dig. Oavsett om det gäller ett kortare projekt eller ett längre samarbete. En bra början brukar vara att höra av sig till Märta. Så ser hon till att boka ett möte med dig och dina kollegor.

bild på Märta
Märta Gottvall
VD