Boob Design

Authority blev i början av 2018 strategisk partner till svenska mammavarumärket Boob Design. 

Boob Design är det svenska varumärket som skapar plagg med dubbelfunktion för gravida och ammande kvinnor med tidlös och hållbar design. Företaget har haft en stadig tillväxt och en viktig kanal för både försäljning och kommunikation till kunderna är Boob Designs webbshop, som idag riktar sig till 56 marknader.

För att kunna fortsätta växa och möta kundernas önskemål kommer Boob Design att skapa en e-handel som erbjuder en ännu mer attraktiv köpupplevelse, med större möjligheter till riktade kampanjer på olika marknader. Ett annat stort fokus kommer vara mer inspiration och utökat innehåll. Därför har Boob Design valt Authority som ny digitalbyrå. Uppdraget består bland annat av att stödja Boob Design i deras tillväxtresa, med hjälp av insatser inom strategi, teknisk utveckling och e-handelsutveckling.

- Vi har efter noggrann research valt Authority till vår partner för det viktiga arbetet som ligger framför oss. Authoritys tekniska spetskompentens i kombination med deras genuina intresse och engagemang för kunden och att bidra till uppsatta mål gör att vi ser fram emot ett givande samarbete säger Lena Kinberg Södergren, vd på Boob Design.

Kontakta oss