Cyberphoto

Med Authority som strategisk partner satsar e-handelspionjären Cyberphoto på att modernisera sin e-handel. Den nya lösningen kommer att göra sajten responsiv, användarvänlig och inspirerande.

Med en årlig omsättning på 240 miljoner kronor och en vilja att växa blickar Cyberphoto nu framåt mot en ny plattform och uppdaterad e-handel. Cyberphoto är Sveriges kanske mest välrenommerade sajt för alla som är intresserade av fotografering och fotoutrustning. Redan 1995 lanserade man sin första hemsida och har sedan många år en stor och trogen kundkrets, som uppskattar den personliga servicen och den omfattande kunskapen som företaget erbjuder. Genom åren har Cyberphoto utökat sitt utbud och säljer idag både mobiltelefoner och ett stort sortiment av friluftslivsprodukter.

Hittills har e-handeln vilat på en egenbyggd plattform, men nu väljer Cyberphoto att gå över till Litium, som erbjuder en plattform som är skalbar och med större funktionalitet. 

- Detta är ett oerhört viktigt beslut och steg i vår strategiska utveckling för framtiden. Det handlar hela tiden om att fokusera till 100% på det vi är bäst på. Vi tar hand om våra kunder och produkter medan Authority tar hand om oss och vår plattform, säger Patrick Ohlsson, VD på Cyberphoto. 

I takt med att en allt större andel av trafiken kommer från mobiler är det högsta prioritet att göra en mobilvänlig och responsiv sajt, som gör det enkelt att handla oavsett enhet.
Cyberphoto vet att deras kunder värdesätter de många och professionella produkttesterna, den personliga servicen och den omfattande informationen som man idag har på sajten. Värden som naturligtvis kommer att lyftas fram även framöver.

- Med en ny plattform kommer Cyberphoto att få den motor som krävs för att fortsätta växa. Samtidigt kommer sajten att få en uppfräschning, men Cyberphotos kunder kommer att känna igen sig även efteråt, säger Jonas Lundquist, vd på Authority.

Kontakta oss