Authority levererar e-handelslösning åt tvexperten.com

Efter framgången med vitvaruexperten.com fortsätter nu satsningen med en ny uppstickare inom svensk e-handel: tvexperten.com. Authority står för utveckling av det digitala affärsflödet på båda sajterna.

Bakgrund

Tvexperten vill bli Sveriges ledande e-handel på tv-produkter, med flexibla och punktliga leveranstider samt kompetens kundservice. 

Uppdrag
Anpassa konceptet från vitvaruexperten.com och hålla ihop varumärket. Bygga en e-handelslösning som lever upp till Tvexpertens digitala affärsmodell: marknaden behöver en e-handlare som är duktig på rådgivning och kan förklara vad det är man köper och hur produkterna skiljer sig åt samt att få fler att handla vitvaror på nätet.

Lösning
Authority står för både design och UX, samt all systemutveckling. Exempelvis en smart ”beställningshub” som är integrerad med tvexpertens affärssystem. När en order läggs går den iväg till leverantörerna, hubben kollar om produkterna finns inne och återrapporterar till affärssystemet.

Återkoppling
"Vi uppskattar Authority för att de har valt att sätta sig in i vår organisation och få förståelse för vår affär. Det är en väldigt fin egenskap hos en byrå, som kanske är lite underskattad. Authority fattade på ett tidigt stadie vårt koncept och det känns som att de verkligen tycker att vitvaruexperten och tvexperten är viktiga. För oss är det ju det viktigaste i världen, säger Mikael Hagman, vd."