Erfaren systemutvecklare

Vill du vara med och bidra till digital affärsnytta i ett fantastiskt team av specialister? Vill du bidra till samhällsnytta i viktiga givarorganisationer och andra spännande bolag med ett stort fokus på involvering av användare och tillgänglighet? Vill du kunna påverka din arbetssituation, bidra till kunskapsdelning och verka i ett bolag där kompetensutveckling förespråkas? Authority söker en erfaren Systemutvecklare som vill vara med och bidra till att våra kunders digitala närvaro leder till önskade effekter och magiska användarupplevelser.

Om tjänsten

Authority växer och söker dig som har längre erfarenhet som Systemutvecklare och intresse för både framkant och helhet. Som Systemutvecklare på Authority involveras du, liksom övriga kompetenser i teamet, i hela kundresan, från införsäljning av uppdrag till uppstart och slutleverans. Du och teamet arbetar i ett nära samarbete med kunden och bidrar med ständiga förbättringsförslag och innovativa lösningar. Du spelar en viktig roll under hela projektet med delansvar för framtagning av lösningsförslag, rådgivning till kund och stöttning till teammedlemmar och utveckling. Eftersom utveckling i teknisk framkant är en av bolagets kärnkompetenser har du stor möjlighet att löpande ta initiativ till förbättringar och smartare lösningar. Vi ser även fram emot att ta del av din omvärldsbevakning och trendspaning inom nya tekniker.

Kvalifikationer

  • Längre erfarenhet som Systemutvecklare
  • God kännedom om implementation av lösningar med krav inom tillgänglighet 
  • Erfarenhet av systemutveckling i .NET och C#
  • Erfarenhet av CMS så som Optimizely/Episerver, Umbraco, Contentful, Litium
  • Erfarenhet av DevOps and Continuous Delivery
  • Vill fortsätta lära dig och använda nya spännande tekniker
  • Trivs med att arbeta i agila team bestående av både utvecklare och kreatörer

Meriterande

  • Intresse för fullstackutveckling och arkitektur
  • Erfarenhet av att sätta upp miljöer och arkitektur i Azure
  • Erfarenhet av molnmiljöer så som Amazon eller liknande

Personliga kompetenser

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet då en stor del av rollen innebär nära kontakt med kunder och övriga intressenter. Som person är du lösningsorienterad, en teamplayer som även arbetar självständigt när det krävs. Du är kreativ och bra på att ta egna initiativ i arbetet men också lyhörd och inlyssnande. Du tar genom hela utvecklingsprocessen ett stort ansvar för att den tekniska lösningen kommer leva upp till förväntningarna gällande nytta och effekt.

Erbjudande och förmåner

Hos Authority får du påverka din egen arbetssituation och hur du vill utvecklas. Authority är en platt organisation med högt i tak där kulturen genomsyras av en stark gemenskap, kunskapsdelning och uppmuntran. På Authorithy förespråkas kompetensutveckling och du erbjuds utbildningar och ständig kompetensutveckling. Bolaget erbjuder gemensamma frukostar, AW:s, temaluncher, utbildningar, friskvårdsbidrag, förmånscykel, kollektivavtal med mera.

Om företaget

Authority grundades 2007 med syftet att tillhandahålla IT-konsulttjänster. Idag består bolaget av 20 kollegor som arbetar med ca 30 större kunder och har en omsättning på ca 30 miljoner. Authoritys mål är att skapa digitala lösningar och kommunikation som ger resultat åt bolagets kunder. Genom att kombinera ett agilt arbetssätt med strategi, analys, teknik och design skapar Authority lönsamma mätbara resultat. Kontoret ligger vid Hötorget Stockholm. 

Frågor?

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Märta Gottvall genom att maila [email protected] eller ringa till 0766 28 51 27.

 

Märta är utomhus på en livfull gata. Hon ler och har en svart blus med stora gula blommor.

Ansök

Skicka din ansökan till Märta!

Märta Gottvall

VD