Kommunikation

Når ni fram till era målgrupper? För att sticka ut i mängden idag är det viktigt med ett starkt koncept som skapar rätt känsla hos era kunder.

Bilden visar en man bakifrån. Han ser på en tavla med en massa olika papper uppsatta på.

På Authority har vi bred kompetens av att utveckla hållbara och långsiktiga kommunikationsstrategier som når ut till viktiga målgrupper och gör skillnad. Vi strävar efter att hjälpa varumärken att synas för rätt publik med rätt budskap. Genom att etablera en stark och enhetlig bild av ert företag ökar chansen att attrahera och behålla kunder långsiktigt. Vi hjälper er att producera målgruppsanpassat innehåll med syfte att stärka varumärket, förändra beteenden och skapa lönsamhet på kort och lång sikt.

Strävar ni efter ett mer datadrivet beslutsfattande?

I takt med att kundresan blir mer digital ställs högre krav på att fatta rätt beslut grundad i insamlade data. Genom att analysera insamlad data kan vi marknadsföra era tjänster med mätbar effekt, och ge värdefull information och beslutsunderlag för att lyckas med de aktiviteter vi genomför tillsammans. Implementering av analysverktyg sker i kanaler utifrån era behov och målgrupper.

Märta är utomhus på en livfull gata. Hon ler och har en svart blus med stora gula blommor.

Behöver du hjälp med er digitala kommunikation?

Tveka inte att höra av dig. Oavsett om det gäller ett kortare projekt eller ett längre samarbete. En bra början brukar vara att höra av sig till Märta. Så ser hon till att boka ett möte med dig och dina kollegor. 

Märta Gottvall

VD