Projekt

Vi är stolta över många och långa samarbeten med våra kunder. Vi har stor erfarenhet av uppdrag inom strategi, digital tillgänglighet, interaktionsdesign, utveckling och kommunikation. Här ser du några exempel.

Projekt i urval

En kvinna med en Röda Korset-väst står på ett torg och visar en man något på en iPad.

Projekt

Ett Röda Korset på nätet

Röda Korset är en av de största hjälporganisationerna i Sverige, med mer än 40 000 frivilliga volontärer och en stark lokal närvaro. Röda Korset är dessutom världens största humanitära nätverk med organisationer i hela 192 länder och hjälper människor som drabbas av kriser och katastrofer över hela världen.

En smartphone som visar en webbsida från Barncancerfonden. Bakgrunden är en man som bär ett barn på sina axlar och går mot en vacker soluppgång.

Projekt

Så hjälpte vi Barncancerfonden

Barncancerfonden är Sveriges enskilt största finansiär av barncancerforskning. De fyller också en viktig funktion för att öka kunskapen om barncancer och ger stöd till drabbade barn och deras föräldrar.

En dator på ett skrivbord. Datorns skärm visar en webbsida från sailarena.se

Projekt

En plattform för över 100 000 seglare

Över hundratusen svenskar är medlemmar i Svenska Seglarförbundet. Med sina 350 klubbar, 16 distrikt och 70 klassförbund fanns det ett stort behov av att skapa lösningar som förenklade administrationen och gav medlemmarna en gemensam plattform för tävlingar och klubbinformation.

Två iPads på en gul bakgrund. Skärmarna på iPadsen visar olika webbsidor från vitvaruexperten.se

Projekt

E-handel från 0 till 90 miljoner

Vitvaruexperten.com är resultatet av en satsning där tidigare VD:n på Media Markt och Sony Sverige bestämde sig för att börja sälja vitvaror på nätet med målsättningen att vända upp och ner på vitvarumarknaden.