Om oss

I ljusa och luftiga lokaler mitt i Stockholm huserar vi – 22 anställda, men växer hela tiden. Kring kaffemaskinen möts digitala specialister med de skickligaste systemutvecklarna – de som ihop kan omvandla idéer och mål till insatser som verkligen fungerar och ger resultat.

Vad är inte lika viktigt som varför

Vi tror på långsiktiga samarbeten med våra kunder. Ni blir en del av familjen och tillsammans kan vi driva er affär framåt och nå era mål. Vi tror på nyfikenhet och delaktighet som drivkraft. Hos oss jobbar vi inte i silos eller i hierarkiska led, utan alla är med och bidrar – först då uppstår möjligheten att tänka utanför boxen. Därför jobbar vi agilt i snabbrörliga team – hela vägen från behovsanalys genom projektet och vidare i förvaltningsfasen, där optimeringen fortsätter.

Vi drivs av en vilja att alltid bli bättre, att vårt bästa projekt någonsin är det vi inte har gjort ännu. Vi ser till hela er affär, från affärsarkitekturen och strategin ned till sajten i mobilen där mötet med din kund sker. Hela vägen dit är viktig, och att få vara med och forma den är anledningen till att vi går till jobbet om dagarna. Det och att få hänga med varandra. För vi har också väldigt kul på vägen!

Kontakta oss