Tillgänglighet

Att ha ett inkluderande perspektiv, som en självklar del i sitt digitala arbete och i utvecklingen av sin affär, är viktigare än någonsin.

En man håller upp en smartphone en bit från örat. Han blundar och ser ut att lyssna på något.

EU:s Webbtillgänglighetsdirektiv trädde i kraft för offentlig sektor 2018, med syfte att öka webbplatsers och appars tillgänglighet. Inför 2025 skärps lagkraven ytterligare för att även omfatta produkter och tjänster. 

Ta hjälp av oss på Authority för att säkerställa tillgängligheten på er webbplats. Genom att ha hjälpt större företag och organisationer, som tidigt måste följa de direktiv och lagkrav som finns, kan vi hjälpa ditt företag när ni vill implementera användarcentrerade lösningar och sätta tillgängligheten i fokus. 

Förutom att ett kontinuerligt arbete med tillgänglighet hjälper användare med störst behov, skapar ni automatiskt ett mervärde för alla typer av användare. Dessutom leder det till förbättrad sökmotoroptimering, vilket ger fler användare och ökad konvertering. 

När du anlitar Authority för att ett framgångsrikt tillgänglighetsarbete ser vi till att teknik och innehåll samarbetar och förstärker med utbildningsinsatser där det behövs. 

Märta är utomhus på en livfull gata. Hon ler och har en svart blus med stora gula blommor.

Tänk tillgänglighet för en ökad affär!

Tveka inte att höra av dig. Oavsett om det gäller ett kortare projekt eller ett längre samarbete. En bra början brukar vara att höra av sig till Märta. Så ser hon till att boka ett möte med dig och dina kollegor. 

Märta Gottvall

VD