Utveckling

Vi är teknikälskare. En av våra främsta uppgifter är att visa hur du kan använda dig av teknik på nya sätt för att nå dina mål.

En raket ser ut att lyfta fån tangentbordet på en laptop. Den lämnar ett stort rökmoln efter sig.

Rätt vägval i teknikfrågorna innebär en enorm potential. En möjlighet att ta avstamp i strategi och användarinsikter för att ta fram den rätta lösningen åt ditt företag. Till vår hjälp har vi både systemarkitekter med gedigen erfarenhet, parat med nya förmågor som har näsa för de senaste teknikerna. Tillsammans ger det både spets och bredd. En kombination som har lett till utvecklingen av allt från e-handelsplattformar till lönekartläggningssystem och digitala insamlingsbössor. På Authority arbetar vi med flera olika teknikplattformar. Och vi är specialister på bland annat Optimizely, Umbraco och Litium.

Viktigast av allt: hos oss kan du känna dig trygg med att vi finns vid din sida under hela resans gång. Oavsett var i utvecklingsfasen som ditt företag befinner sig. Och tack vare våra förvaltningsavtal kan vi förse dig med support, underhåll, proaktiv rådgivning, analys och optimering av din lösning. I vårt engagerade supportteam följer samma personer med dig på din resa.

 

Märta är utomhus på en livfull gata. Hon ler och har en svart blus med stora gula blommor.

Har du behov av vassa utvecklare?

Tveka inte att höra av dig. Oavsett om det gäller ett kortare projekt eller ett längre samarbete. En bra början brukar vara att höra av sig till Märta. Så ser hon till att boka ett möte med dig och dina kollegor. 

Märta Gottvall

VD