Sömlöst MarTechlandskap för ökade intäkter

Att ha en strömlinjeformad marknads- och säljprocess, med digitala verktyg som förenklar arbetet, är en förutsättning för att effektivt öka intäktsströmmarna.

Logotyper från olika sociala media komponerat i en illustration i gult och grönt.

Samtidigt växer MarTechlandskapet snabbt. Att enkelt kunna integrera MarTechlösningar är idag avgörande för det värde som digitala lösningar/produkter kan ge din organisation. 

På Authority arbetar vi tätt tillsammans med våra partners för att skapa helhetstäckande kundupplevelser som snabbt ger värde för våra kunder. Ett exempel är vårt samarbete med Semantix, ett av de största översättningsbolagen i MarTechbranschen. I ett tätt samarbete med Semantix utvecklar och underhåller Authority plugins för omedelbar integration till olika CMS. I dagsläget finns plugins för Optimizely och Umbraco

Vill du ha hjälp med hur du använder dig av MarTechlandskapet för att hitta lösningar och digital arkitektur som passar ditt företag och de mål ni har, läs om vad vi erbjuder eller kontakta oss.

Märta är utomhus på en livfull gata. Hon ler och har en svart blus med stora gula blommor.

Har du behov av vassa utvecklare?

Tveka inte att höra av dig. Oavsett om det gäller ett kortare projekt eller ett längre samarbete. En bra början brukar vara att höra av sig till Märta. Så ser hon till att boka ett möte med dig och dina kollegor. 

Märta Gottvall

VD