OM AUTHORITY

Digitalisering med vingar

Som specialister på digitalisering drar vi nytta av den kunskap som erfarenhet ger. Energin hämtar vi från ett glödande engagemang för framtidens lösningar. Lösningar som gör skillnad för dig som kund.

Som fullservicebyrå i Stockholm är vi stora och små på samma gång. Storleken syns och märks framför allt i vår kompetens och bredd. Hos oss jobbar några av Sveriges bästa systemutvecklare sida vid sida med seniora kommunikationsstrateger, UX-designers och SEO-specialister. Samtidigt är vi små nog att ta oss an alla kunder med samma nyfikenhet och passion.

Kärnan i varje projekt är en gyllene kombination av insikter, innovation och hjärta. Resultatet? Lösningar som är en fröjd att använda. Och som hjälper ditt företag att bli framgångsrikt.

VÅRA TJÄNSTER

DET VI GÖR ALLRA BÄST:

Vi kan ta hand om och hjälpa dig med hela din digitala affär, allt ifrån strategi, systemutveckling, kommunikation till förvaltning och optimering. Vi vet att de riktiga resultaten kommer när vi låter affärsmålen möta användarbehov. Låt oss visa vilka tjänster vi kan erbjuda er för att få en lönsam digital affär tillsammans.

Med stolthet presenterar vi

Några av våra kunder

Svenska Röda Korset
Regeringen
Boob
Cyberphoto
Sailarena
Barncancerfonden
Melatan
Office Management
Redwood-Pharma
Vitvaruexperten
Naloc
PIHR
I nära samarbete med

Våra fantastiska partners

Episerver logo
Umbraco logo
Litium logo
Shopify logo
Contentful logo

Nyfiken på oss?

Tveka inte att höra av dig. Oavsett om det gäller ett kortare projekt eller ett längre samarbete. En bra början brukar vara att höra av sig till Märta. Så ser hon till att boka ett möte med dig och dina kollegor.

bild på Märta
Märta Gottvall
VD